Women Only Yogareis Alicante met Eva D.

WAT?

HEALING HARMONY & HAPPINESS

– het doet wat het zegt (cfr. deelnemer vorig jaar)

Een helende week die lichaam en geest weer in harmonie brengt, om het leven weer intenser en dieper te kunnen beleven.

Een week zelfzorg, rust, ademhalen, mediteren, dicht bij jezelf komen en yoga “be-leven”. Niet altijd eenvoudig…maar net dat simpele en pure hebben we zo hard nodig om nadien weer vooruit te kunnen.

We willen de body-mind connectie weer herstellen met yoga op én vooral naast de mat. Een dag stilte: een uitdaging. Gezonde voeding.

We brengen een week met z’n allen door in een privéhuis met zwembad én hot tub. Geen externe prikkels of invloeden, geen excursies naar buitenaf, maar eerder naar binnenin. Je komt jezelf misschien tegen. En je komt de anderen tegen die om gelijkaardige reden als jou daar zijn. Dat brengt ons samen.

​!! Dit is een yogareis – focus ligt op fysiek bewegen, meditatie, rust, … Er zijn wel workshops, maar dit is GEEN coachingreis !!

WANNEER?

Van zondag 11 juli t.e.m. zondag 18 juli 2021

WAAR?

Wij verblijven in een privé villa in Alicante (Spanje), met infinity pool én hot tub!

We zitten op 10 minuten rijden van de zee, maar tijdens de retreat verlaten we het center niet. Uiteraard kan je wel gaan joggen/wandelen of te voet de buurt verkennen.

​Alicante is een grote stad aan de Costa Blanca, heeft een eigen internationale luchthaven, wat het reizen heel makkelijk maakt. Je kan zelfs nog dichterbij vliegen op Murcia, hoera!

Begeleiding?

Eva Daeleman is gepassioneerd door alles wat met energie te maken heeft. Ze is yogi, was van 2017 tot 2020 bezielster van Studio Stil in Mechelen, schrijver, bewustzijnscoach, reiki beoefenaar, ondernemer en spreker met een groot hart voor bewustzijn en duurzaamheid. Naast energie is ook vrouwen in hun kracht zetten een bevlogen passie. Dit doet ze tijdens yogareizen, inspiratieweekends en online coaching trajecten. Ze woont met haar gezin aan zee. Yoga maakt deel uit van haar dagelijks leven, het is een onmisbaar onderdeel van haar levensstijl geworden. Daarnaast houdt ze van surfen, haar man en haar hond Olav. Het leven mag Elke Dag Vakantie zijn, samen met haar man maakte ze de populaire podcast om mensen te inspireren te kiezen voor een leven dat dichtbij jezelf ligt. 

Adriana Stan heeft heel wat gelijkenissen met Eva, de reden waarom deze samenwerking zo mooi is! Adriana houdt van reizen, is verlekkerd op yoga en meditatie, brengt verlichting met yoga, energetisch lichaamswerk en hypnose in haar yogastudio en energetisch praktijk in Aarschot. Zij is de ziel achter One Happy Yoga Travel. 

Adriana zorgt dat achter de schermen alles piekfijn geregeld is en is jouw contactpersoon voor vragen en praktische aangelegenheden.

Prijs?

€ 1.599 early bird t.e.m. 30 september 2020 – vanaf 1 oktober 2020  betaal je €1.699

Jouw deelname is bevestigd bij betaling van een voorschot van € 600. Het restsaldo wordt voor deze reis pas opgevraagd eind juni, wanneer we meer duidelijkheid hebben over de mogelijkheid om te reizen m.b.t. Covid-19.

Inbegrepen

 • verblijf van 7 nachten in een gedeelde kamer
 • ontbijtbrunch, drie-uurtje (gezonde cake, fruit, thee) en avondmaal (3-gangen)
 • dagelijkse yoga en inspiratie sessies met Eva en Adriana

Niet inbegrepen

 • Coronatest en alle aanverwante kosten, indien deze vereist wordt om te kunnen reizen
 • vlucht
 • transfer van de luchthaven naar de villa (wij helpen wel coördineren zodat er gecarpoold kan worden per taxi)
 • reisverzekering
 • persoonlijke uitgaven
Inschrijven?

…doe je door het online inschrijvingsformulier in te vullen. Klik hier.

Instructies voor de betaling vind je onderaan het inschrijvingsformulier. Je krijgt na inschrijving tevens een bevestiging via e-mail van jouw ingevoerde gegevens.

Annuleringsvoorwaarden

 • bij elke annulatie wordt minstens €50 administratieve kost in rekening gebracht
 • annuleer je voor 31/12/2020, ontvang je jouw voorschot min €50 terug, alsook het volledige restsaldo indien dat al gestort was
 • annuleer je tussen 1/1/2021 en 30/06/2021, dan ontvang je jouw restsaldo terug, indien je dat reeds gestort had. Het voorschot wordt op dat moment niet meer teruggestort, dat ben je kwijt.
 • annuleer je na 30/06/2021 dan ben je het volledige bedrag kwijt, dit wordt niet meer teruggestort. Je mag wel iemand in jouw plaats sturen. 
 • Bij inschrijving ga je automatisch akkoord met bovenstaande annulatievoorwaarden.
Wat met Covid-19?

Wij verwachten van elke deelnemer dat zij verantwoordelijk omgaat met de opgelegde maatregelen en bewust omgaat met de eigen veiligheid alsook die van de mede-deelneemsters, organisatie en onze hosts. Heb je Covid-19 symptomen voor vertrek, dan vragen wij om een Coronatest uit te voeren.

Indien het verboden is om te vliegen naar Spanje, de vluchten geannuleerd worden omwille van gezondheidsredenen (niet economische) en we niet ter plaatse geraken, wordt de retraite uitgesteld naar een latere datum in een schoolvakantie. Jouw inschrijving blijft geldig alsook de reeds betaalde sommen.

Is het voor jou niet mogelijk om deel te nemen aan de uitgestelde retraite, dan ontvang je een voucher om bij One Happy Yoga Travel aan een andere retraite deel te nemen. Deze voucher is een jaar geldig.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s